FOLLOW

13 April 2015

STEMCELL COFFEE QU PUTEH...BEST PULAK COFFEE NAN SATU NI!

Haiii korang...
Hari ni Cik Nad nak sembang-sembang coffee pulak...
Cik Nad ni kan sebenarnya sangat-sangat la addicted to coffee...
Hari-hari mesti minum coffee...WAJIB!
Nak-nak lagi pagi...
Hoiiii pitam oiii pepagi tak dapat coffee...
Ko tau pukul berapa aku minum coffee tiap pagi??
6 pagiiii...yessss at 6 in the morning youuu...
Bangun kul 5 pagi...
Mandi...ngaji skit...sembahyang subuh...
Kul 6 dah tercegat kat dapur...
Prepare breakfast sambil minum2 kopi...
Bessttt oiiii...sangat nikmat!

Cerita pasal kopi ni kannn...
Cik Nad rasa hampir kesemua jenama coffee yang ada di pasaran ai dah try...
Yang murah ker...yang mahal ker...
Semua daku sapu...
Orang gila kopi memang camni...
Sehari tak makan nasik takper lagi...
Tapi kalau sehari tak dapat kopi...fengsannnn!!!
Gitulah kegilaan Cik Nad pada coffee...
Memang giler lahhh...hahaha...

Dannnn baru-baru ni Cik Nad dah terbeli coffee Qu Puteh...
Yesss ai terbeli tau...tak plan pun...
Nampak jer terus ambik sekotak, nak try...
Sekotak tu RM 49...tapi orang jual tu kasik RM 45...
Dalamnya ada 15 sachet...
Ehhh macam best pulak coffee nan satu ni...
Pada tekak Cik Nad memang sedap la...
Kena sungguh dengan citarasa ai...
Aromanya pun bessttt...
Bersemangat mak mulakan hari dengan secawan coffee Qu Puteh...
Rasa cam Maya Karin dalam iklam Nescafe
**ok...itu tipu**




Kemahen Cik Nad snap gambar kopi...background munge lagi tu!
Bertenaga ai setiap pagi di temani kopi ni tau...series...ai tak tipu!


Meh nak citer skit pasai kopi nan seketul ni...
Mengandungi gula, krimer, kopi segera, serbuk koko, serbuk wheat grass, serbuk spinach, serbuk celery, serbuk cucumber, serbuk parsley, serbuk spirulina, serbuk alfalfa dan titisan aura...
Bahan istimewanya pulak ialah Stemcell argan & serbuk mutiara...
Fungsi kopi ni kononnya untuk slimming dan mencantikkan kulit...

Kalau tanya Cik Nad apa bagusnya kopi ni...
Bagi Cik Nad ianya sangat sedapppp
Rasa bertenaga lepas minum...
Pastu kira mengenyangkan la jugak..
Dah minum kopi ni pepagi, tak ambik breakfast pun ok...
Cam dah kenyang jer...
Errr tapi sejujurnya berat badan ai tak turun pun...kahkahkah...
Ada aku kesah???
Yang penting ai is happy...
Lalalalalalala....krik...krikkk...
Tapi kulit cam ada kesan positip tau...
Rekahan kat tumit kaki dah kurang...
Pastu rasa kulit semakin moist...
Aku rasa la...kot kat orang lain tak jadi camni, tau tau la!

Demikian lah story kebahagiaan daku bersama sekotak kopi...
Ehhh tapi Cik Nad tak jual tau kopi ni...
Kalau ko nak try pandai2 la gi cari...
Alaaa bersepah orang jual kopi ni kan...
Tak susah pun nak cari!

Okey la...Cik Nad nak pi pekena kopi secawan...
Babai...



12 comments:

  1. wah cik nad... pasni leh la buat qu puteh.. qu puteh...

    ReplyDelete
  2. penggemar kopi jugak ni..tapi tak pernah cuba lagi kopi qu puteh..

    ReplyDelete
  3. bnyk2 cafe, nescafe tetap menjadi pojaan hatiku =)

    ReplyDelete
  4. Wowwwwwwww tangkap nangis ni baca review ciknad...kalau sesuai dengan badan teruskan aje ciknad...bukan senang nak cari produk yang sesuai dengan dalaman kita...mai secawan hehhe

    ReplyDelete
  5. Waa.. teerbaik la review sis..By the way,saya ada jual Qu Puteh Stem Cell Coffee
    RM52 free pos + free gift

    Whatsapp 014-3388134

    Nak tengok produk2 lain..boleh la jengah2
    Instagram : @topbeautysolutions

    ReplyDelete
  6. 15 pack ke..saya beli baru2 ni 10 pack saja harga 40

    ReplyDelete
  7. 15 pack ke..saya beli baru2 ni 10 pack saja harga 40

    ReplyDelete

Komen anda amat Cik Nad hargai...tq...:)

Copyright to NADIAH HANUM
Designed by UMIESUEstudio 2015