FOLLOW

03 December 2014

MAJLIS BERKHATAN SHAHIZZ DANIEL

Musim cuti sekolah ni memang biasa la kannn...
Ramai yang akan buat khatan untuk anak-anak...
Cik Nad pon cenggitu jugak...
Nak langsungkan berkhatan untuk my Daniel...
Tahun depan Daniel dah nak masuk darjah satu...
Molek la berkhatan dulu yea Daniel...:)


Kami adakan sedikit majlis jamuan & doa selamat pada 29/11/2014...
Buat majlis kecik-kecik jer...
Jemput family dan kenalan rapat ...

Oppss sorry yea...mama Daniel tumpang posing di pelamin! hehe
 Alhamdulillah..
Dalam majlis yang simple tu Daniel dapat pelamin...
Yeahaaa....
Pelamin simple jer pon...
Makpak Cik Nad buat sendiri...
Untuk cucu bertuah diaorang tu...:)
Sila abaikan mama yang sibuk tumpang posing tu yea...
Mihmihmih....


Majlis bermula jam 12 tghhari hingga jam 4 petang....
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...
Dan hari tu jugak nasib baik tak hujan...
Risau Cik Nad ni tau...
Sebab di Penang sekarang ni tiap-tiap petang hujan...
Mujurlah hari ni cerah berseri jer cuaca...
Terima kasih pada semua yang sudi memeriahkan majlis...:)

Ok lah...
Jom kita layan gambar...:)


Detik-detik sekitar majlis...



Bacaan doa selamat oleh ahli surau Kg. Melayu...

Add caption
Kena sewa canopy untuk jamuan...
Rumah mak Cik Nad sempit la nak sumbat semua tetamu...
Camni baru selesa sikit...
Makanan semuanya dari Shahabee Catering...
Thumbs up!!!


Ini lah mak bapak Cik Nad...bergambar dgn cucu bertuah...:)



Ni pulak my in law...


Antara tetamu yang hadir...


Cik Nad bersama 3 dara yang still available...hahaha...


Anak dara Cik Nad ni menyorok di dapoq jer...gaya pemalu sangat budak ni...

Door gift untuk tetamu...


Sempat lagi Si Daniel ni buat show...feeling retis la tu, nyanyi depan para tetamu...:)

Sebenarnya masa Cik Nad tulis entry ni....
Shahizz Daniel dah pon selesai berkhatan...
Insyaallah nanti Cik Nad sambung cerita berkhatan pulak yer...
Ok bye dulu...:)

4 comments:

  1. Seronok yer meriahhhhh betul lah majlis berkhatan abg daniel...bertuah tau punya keluarga yg boleh buat simple mini pelamin gitu..abg daniel siap bersampin haaaaaaaaaaa....nak buat kt Qi la cm ni...sukaaaa sgt meriah cm ni...pgl saudara mara dekat2 cukup dh kan...yeyyyy tahniah abg daniel...

    ReplyDelete
  2. wah majlis khatan pun meriah ni.belum majlis kahwin.heheh seronok abg daniel.

    ReplyDelete
  3. seronok budak2 sekarg.. berkhatan siap ada pelamin.. mesti tak nerves nanti nak sunat..

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tengok anak buah khatan.... Sebav dulu adik bongsu takde majlis apa2, trus bawak gi klinik je.. Tp rasa yg ni pun macam takde majlis..hwhe

    ReplyDelete

Komen anda amat Cik Nad hargai...tq...:)

Copyright to NADIAH HANUM
Designed by UMIESUEstudio 2015