FOLLOW

17 February 2015

JATUH CHENTA DENGAN SAFI SHAYLA...


Oh myyy...
I fall in love ...
First time "terguna" syampu ni masa balik umah mak...
"Terjumpa" dalam bilik air dan "terguna"...
Ngehhh...ngehhh...ngehhh...
Dah kompom Cik Nad pau adik punya tu...

Actually masa tu terus jatuh chenta pandang pertama...
Memang besstttt...
Rasa kelainan pada rambut...
Nampak lebih bermaya & senang diurus...

Cik Nad dah siap berangan jadi Rapunzel..
Hahaha...okay, itu tipu!
Over la teww kannn!!!

Tapi series la korangggg...
Bestttt...

Sebelum ni Cik Nad guna satu specis syampu yang beli di saloon...
Mahaiii baq hang!!!
Yer la..Cik Nad pikir memang kena invest kott untuk rambut ni...
Menjadi-jadi gugur sekarang ni...
Faktor umur agaknya...huhu...
Tapi resultnya tak seberapa ponggg...
Cik Nad is keciwa taw...
Safi Shayla ni ada 4 perisa...

Errrkkk ...perisa????
Kahkahkah... ngarut arr Cik Nad nih...
Ada 4 jenis kekdahnya...
Tapi Cik Nad tak ingat apa "perisa" yg ada..
Botol biru, hijau, pink & oren...
Ai pilih botol biru..(tiru yg adik punya)
Yang tu "perisa" habbatus sauda...
Syokkkk...



 Paling best harganya cuma RM7.99 untuk 320ml...
This is sangat tidak adil!!!
Murah gilerrr kottt...

Sukeee Cik Nad...
Best dan murah...
Jimat duit laki mak...
Bahahaha...

Jomsss la wanita-wanita bertudung sekalian...
Meh kita try Safi Shayla ...;)

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. siap berangan rapunzel tue..kna naik menara ni, ;)
    danishdamiadaris.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...over sangat kan, nak jadi rapunzel plak!

      Delete
  3. hihihi.. rapunzel uols!

    hai kak! assalammualaikum.
    first time Yt singgah sini.. hehehe.

    ReplyDelete
  4. Julia suka warna fink...wangiii...nanti dh habis nak try warna ciknad guna ni...best kannn dear...wanggiiii hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik nad nak try fink plak la lepas ni...hihi

      Delete
  5. Hi Cik Nad..
    Dilah pun dah guna safi shayla ni.. memang best sgt..wangi pulak tu.. dilah guna yg kaler pinkkk tau.. nanti nak try kaler lain lak la...

    Jemput singgah blog dilah juga.. ;)
    http://ceriteraibu.blogspot.sg/

    ReplyDelete
  6. NAD, mmg best shampoo nie! Murah murah murah.....
    Nak nak kalau beli kat SpeedMart. Kan .....?? Hehehe

    ReplyDelete
  7. NAD, mmg best shampoo nie! Murah murah murah.....
    Nak nak kalau beli kat SpeedMart. Kan .....?? Hehehe

    ReplyDelete
  8. hi salam nad.... thanks jd follower yg ke 100... nanti awak emailkan nama , alamat & contact no kat email kite boleh?? aziandgtt@yahoo.com kite nak antar gift.. teheee... ^_^ salam kenalan..

    ReplyDelete

Komen anda amat Cik Nad hargai...tq...:)

Copyright to NADIAH HANUM
Designed by UMIESUEstudio 2015