FOLLOW

01 March 2015

SHOPPING BARANG BENTO DI DAISO...

HEAVEN!!!
Itu perkataan yang paling tepat untuk menggambarkan perasaan bila shopping barang bento di Daiso...
Serba-serbi ada...
Murah pulak tu...
Ai is sangat tergoda okehhh...



Berpuaka oiii tempat ni...
Bahaya untuk orang berjiwa mak2 cam Cik Nad...
Dah masuk memang susah nak nampak jalan keluar!
 Hahaha...

Untuk kali ni Cik Nad fokus cari barang bento jer...
Baca ayat kursi tiup kiri kanan...
Takmaw tengok benda2 lain...
Ikutkan hati rabak poket laki aku tadi...
Mujur Cik Nad nyer sawan tak datang...
Agagaga...







Ko tengok...
Sikit punya dugaan ker...
Rasa nak grab semuanya!!!





Tools bento bermaharajalela di Daiso...







Chomelllsss jer semua...lahaiii kenapa yg ko chomelllsss sangat nih!!!

Dengan penuh kesedaran sivik...
Cik Nad grab barang2 yang perlu jer...
Barang yang Cik Nad yakin akan digunakan...
Takmo membazir...not good...


Hasil tangkapan...yeahhh

Ni la hasil tangkapan Cik Nad kali ni...
Ikut hati banyak lagi nak tangkap...
Tapi udah2 la dulu...
Bawak mengucap Cik Nad oiiii...

Lepas campur dengan tolls yang sebelum ni beli di MrDiy...
Boleh tahan banyak jugak koleksi yg Cik Nad ada...


my bento collection...:)

Horeyyyy....
Ehhh...tapi next time nak terjah Daiso lagi!
Harusss...;)

Harap-harapnya kental la semangat Cik Nad nak deco2 bento nanti...
Bertabahlah bangun sebelum subuh yer...
Hahaha...
Nak buat camna....
Dah terjebak dengan group mak2 bento...
Inilah jadinya!!!
Takper...mak pasrah...;)


4 comments:

  1. Wah gigih! Apapun boleh kongsi rahsia buat bento tu nanti

    ReplyDelete
  2. lahaiii... geram tengok set bento.
    ciknad mmg rajin.

    ReplyDelete
  3. Belum pernah lagi bt bento2 utk anak2 ni..hahaha.xd masa la ciknad.tp buat bekal biasa2 tu biasalakan

    ReplyDelete
  4. Saya pun dah terjebak dengan bento ni.pas pantang ni nak g serbu daiso jugak..comel2 je barangnya..sebelum ni beli kat diy je..hihihi

    ReplyDelete

Komen anda amat Cik Nad hargai...tq...:)

Copyright to NADIAH HANUM
Designed by UMIESUEstudio 2015